Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль через суд хоче примусити ВР роглянути законопроект про колишні радвингоспи

6 березня 2018 р., 14:00

Після призначення на посаду голови Закарпатської ОДА Геннадій Москаль ініціював внесення змін

До Закону України «Про перелік об’єктів державної власності, що не підлягають приватизації» у частині колишніх радгоспів-винзаводів.

– Цей закон був прийнятий ще в 1999 році, і з тих пір радвингоспи, які неможливо приватизувати, по-перше, повністю занепадають, а, по-друге, розкрадаються через різноманітні шахрайські схеми, – заявляє Г.Москаль. – Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про перелік об’єктів державної власності, що не підлягають приватизації», зареєстрований у Верховній Раді України ще в квітні 2016 року. І з тих пір не виноситься на розгляд через лобістів з АПК, для котрих легше потихеньку розікрасти майно, ніж продати його інвесторам. У випадку приватизації колишніх радвингоспів бюджет отримав би величезні гроші, а Закарпаття перетворилося б на виноробну столицю України.

Щоб не допустити остаточного розкрадання земель і майна колишніх радвингоспів, голова Закарпатської ОДА направив позов до Окружного адміністративного суду м.Києва з проханням визнати бездіяльність Верховної Ради України й примусити її розглянути законопроект про колишні радвингоспи.
Прес-центр Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp