Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Підозрюваних у підпалі офісу ТУКЗ заарештували (Фото, Відео)

6 березня 2018 р., 17:45

Сьогодні, 6-го березня, Ужгородський міськрайонний суд

Розглянув і задовольнив клопотання слідчого обласного управління поліції, підтримане прокуратурою області, про обрання міри запобіжного заходу двом затриманим у місті Кропивницький чоловікам, які обгрунтовано підозрюються в організації вибуху вночі 27 лютого в приміщенні офісу Товариства угорської культури Закарпаття, розташованому на Православній набережній в місті Ужгород.

Суд обрав 43 і 55-річному жителям міста Кропивницький, затриманим закарпатськими правоохоронцями 4 березня, міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Водночас затриманим, окрім ст.194 ч.2 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом вибуху) органом досудового розслідування висунуто ще одне обвинувачення – за ст.258 ч.2 Кримінального кодексу України (Терористичний акт, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Обидва кримінальні провадження об’єднані в одне. Досудове розслідування у справі прокуратурою Закарпатської області доручено слідчому відділу УСБУ в Закарпатській області.

 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp