Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Києві під час отримання 160 тис. грн хабаря затриманий чиновник

7 березня 2018 р., 08:15

На хабарі погоріли чиновники Київського експертно-технічного центру Держпраці і столичного управління Держпродспоживслужби.

Чоловіків затримали на "гарячому" під час отримання грошей.У столиці силовики затримали за хабарництво посадових осіб двох державних установ - Київського експертно-технічного центру Держпраці та Держпродспоживслужби. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у вівторок, 6 березня.Згідно з повідомленням, за 160 тисяч гривень керівник відділу центру Держпраці пообіцяв посприяти у виготовленні і затвердженні технічної та проектної документації для розміщення АЗГС на території Київської області.Цього ж дня правоохоронці затримали ще двох хабарників. Керівник одного з управлінь Держпродспоживслужби і заступник начальника відділу територіального підрозділу в місті Києві за тисячу доларів також пообіцяли допомогти з видачею документів, зокрема, на розміщення зовнішньої реклами. Обидва були затримані на гарячому під час отримання 187 тисяч гривень.Раніше в Київській області на хабарі в 1,3 млн гривень було затримано голову Поліської районної державної адміністрації та його заступника.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp