Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські депутати отримали "по заслугам"

7 березня 2018 р., 16:45

Сьогодні

Керівники Закарпаття Геннадій Москаль та Михайло Рівіс зустрілися в Камінному залі облдержадміністрації з п’ятьма народними депутатами України, котрі протягом 2017 року добилися виділення з Державного бюджету України для місцевих бюджетів Закарпатської області додаткових коштів у вигляді субвенції для здійснення заходів щодо соціального-економічного розвитку.

{g}

Якщо в 2016 році загальна сума, яку додали ці ж народні депутати Закарпаттю, становила 85,4 мільйонів гривень, то в 2017-му вона збільшилася до 117,4 мільйонів гривень. Кошти були використані на ремонт доріг, будівництво спортивних споруд, соціальні об’єкти, модернізацію інфраструктури і так далі.
– Депутати Роберт Горват, Іван Крулько, Михайло Ланьо, Валерій Лунченко та Василь Петьовка представляють різні парламентські фракції чи політичні партії, однак їх об’єднує відстоювання інтересів Закарпаття в органах центральної влади, насамперед у Верховній Раді України, – наголосив Геннадій Москаль.

– Це дуже суттєва допомога, за яку всі закарпатці висловлюють вам щиру подяку, – зазначив М.Рівіс. – Сподіваємося, що ваша активність у лобіюванні інтересів області стане прикладом і для інших народних депутатів, які представляють Закарпаття у Верховній Раді України.
На знак вдячності закарпатців за активну роботу у Верховній Раді України Г.Москаль та М.Рівіс нагородили п’ятьох народних депутатів спільною відзнакою облдержадміністрації та обласної ради «За розвиток регіону».

Схожі новини

Москаль: "Моя присутність тут - це вже половина вирішення проблеми Закарпаття"
Москаль: «Обласна рада виступає за всебічний розвиток української мови і мов національних меншин, що проживають в області»
Москаль знову став керівником Закарпаття - ЗМІ
Москаль готовий особисто зустрічати кожного потенційного інвестора при вході в ОДА (ФОТО)
Угорщина розгляне можливість добудови гімназії в Берегові, а Закарпаття зробить усе для зменшення потоків нелегалів через свою територію
Москаль: «Незважаючи на складну ситуацію в державі, проблеми літніх людей не можуть залишатися поза увагою» (ФОТО)
Москаль: «На Закарпатті директор школи-інтернату самовільно відправив учня в США»
Москаль: "Прізвища та роки народження затриманих на «Драгобраті» осіб не становлять ніякого секрету"
У Великій Бакті за кошти екологічного податку відновлять очисні споруди
Голова ОДА доручив провести експертну оцінку проблемного мосту на міжнародній трасі М-25 (ФОТО)

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp