Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У справі Рубана будуть інші фігуранти - СБУ

9 березня 2018 р., 19:02

До оголошення підозр Служба безпеки України не буде надавати докази і називати імена інших фігурантів цього кримінального провадження.

У кримінальній справі стосовно підозрюваного в підготовці терактів глави Офіцерського корпусу Володимира Рубана будуть і інші фігуранти. Про це повідомив голова Служби безпеки України Василь Грицак на брифінгу в п'ятницю, 9 березня.

Він підкреслив, що докази будуть надані після оголошення підозр. "Повірте, у нас є ще багато доказів, які нами будуть подані тоді, коли ми будемо оголошувати підозри черговим фігурантам. До цього я не можу оприлюднити докази", - зазначив Грицак, не назвавши конкретних імен.Він також зазначив, що Рубан за змовою із сепаратистами систематично вивозив зброю і боєприпаси на підконтрольну українській владі територію."Завдяки вжитим СБ України заходам вдалося запобігти масштабним терористичним актам в Україні, які могли призвести до великих людських жертв", - сказав глава СБУ.За його словами, жертвами цих терактів могли стати тисячі мирних громадян, а також окремі політики, чиновники і народні депутати.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp