Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Олег Григор’єв навчав молодь спілкуватися з представниками поліції (Фото)

12 березня 2018 р., 18:35

Проводились тренінги на Воловеччині та Мукачівщині

6-7 березня 2018 року регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого у Закарпатській області Олег Григор’єв провів серію правонавчальних тренінгів для підлітків у загальноосвітній школі та ромських таборах Воловецького та Мукачівського районів.

{g}

Регіональний координатор поставив за мету навчити шкільну молодь спілкуватися з представниками поліції, не боятися представників правоохоронних органів, навчитися реагувати на порушення закону з боку поліції, уникати неприємних ситуацій. Під час тренінгу було організовано перегляд мультфільму «Ти і поліція».

Після закінчення тренінгу всі без винятку діти зробили висновок, що поліції не потрібно боятися, а знаючи правила поведінки з працівниками правоохоронних органів, свої права та їхні обов’язки, можна уникнути багатьох неприємних ситуацій.

«Мета цього заходу дуже корисна. Думаю, що цей мультфільм ми будемо показувати нашим дітям на годинах виховної роботи, а також було б доцільно ввести його в програму з правознавства як ілюстрацію до теоретичного матеріалу», – висловила свою думку директор Нижньоворітської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

«Мені завжди радісно дивитися в очі дітям після перегляду цього веселого та пізнавального мультфільму «Ти і поліція». Бачити в них запалену іскру, чути натхненні враження про те, що все в житті може складатися інакше, краще. Для цього треба дуже мало і, водночас так багато – знати закон і свої права, виконувати свої обов’язки. А найважливіше, коли діти починають вірити в те, що поліція – це друг і помічник, який завжди прийде на допомогу. Зрештою, це сприяє громадському порозумінню і суспільній гармонії», – закінчуючи зустріч, поділився своїми враженнями Олег Григор’єв.

Цей захід був проведений в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст майстер-класу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp