Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Підстав для місії ОБСЄ на Закарпатті немає - Київ

13 березня 2018 р., 08:25

Усі заяви сусідніх країн, зокрема Угорщини, пов'язані з їхньою внутрішньополітичною боротьбою, а також гібридною війною Росії, вважає Розенко.

Підстав для введення наглядової місії Організації з безпеки і співпраці в Європі (ОБСЄ) на Закарпатті немає. Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко в ефірі Радіо НВ у понеділок, 12 березня.

"Україна як демократична держава не боїться ніяких моніторингів, але, чесно кажучи, відверто вам скажу, ніяких підстав для введення якогось особливого режиму по Україні, зокрема в мовному питанні, я особисто не бачу. Я не бачу ніяких загроз мовам національних меншин ні з боку українського законодавства, ні з боку державних чи місцевих органів влади", - сказав Розенко.За його словами, усі заяви сусідніх країн, зокрема Угорщини, пов'язані з їхньою внутрішньополітичною боротьбою, а також гібридною війною Росії.Раніше в Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ не підтвердили інформацію про відкриття наглядової місії на Закарпатті та заявили про продовження моніторингу ситуації в Ужгороді шляхом регулювання процесу патрулювання з Івано-Франківська.
Оксана 13.03.2018 14:13 IP: 11.70.41.31
як розуміти це фото біля цього матеріалу?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp