Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ситуація на Закарпатті спокійна - ОБСЄ

13 березня 2018 р., 08:07

Протягом останніх тижнів місія уточнювала інформацію про ряд інцидентів, що сталися в приміщенні, де розташований офіс Закарпатської спілки угорців, повідомив перший заступник глави місії.

ОБСЄ посилила моніторинг в Ужгороді через лютневий напад на офіс Товариства угорської культури Закарпаття, але зараз ситуація в регіоні спокійна. Таку заяву в ефірі Радіо НВ зробив перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Олександр Хуг.За його словами, протягом останніх тижнів місія уточнювала інформацію про ряд інцидентів, що сталися в приміщенні, де розташований офіс Закарпатської спілки угорців."Загалом, за нашими спостереженнями, ситуація в цьому районі залишається спокійною", - заявив Хуг.Також він додав, що для моніторингу ситуації в Закарпатській області було направлено кілька патрулів. Свої спостереження місія виклала у звітах від 28 лютого, 1, 5 і 7 березня.Нагадаємо, пожежа в офісі Товариства угорської культури трапилася в ніч з 26 на 27 лютого. Це другий підпал будівлі Товариства угорської культури Закарпаття за останній місяць. 4 лютого в Ужгороді в будівлю закарпатського союзу угорців кинули пляшку із запальною сумішшю. Підпал перекваліфікували в теракт.Раніше Товариство угорської культури закликало ОБСЄ направити постійну місію в Закарпатську область.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp