Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні підготували новий список рекомендованих для заборони сайтів

13 березня 2018 р., 09:37

Ці сайти порушують статтю про публічний заклик до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або до захоплення державної влади.

Міністерство інформаційної політики (МІП) України підготувало новий перелік сайтів, які відомство рекомендує заборонити в країні. Про це в понеділок, 12 березня, повідомляє Інтерфакс-Україна.Так, у списку 21 сайт. Вони містять інформацію, заборонену до поширення нормами українського законодавства. Зокрема, це dan-news.info, admin-gorlovka.ru, dnr24.su, gorlovka.today, golospravdy.com, s-narodom.ru, politnavigator.net, riafan.ru, dnr-hotline.ru, genocid.net, miaistok.su, dnr24.com, republic-tv.ru, ruskline.ru, dnipress.com, kianews24.ru, c-eho.info, crimea.ria.ru, c-inform.info, komtv.org і gazetacrimea.ru.За даними Міністерства інформаційної політики, сайти порушують статтю про публічний заклик до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або до захоплення державної влади. До характеристики кожного ресурсу додаються посилання на матеріали з цих сайтів.Зазначається, що список відібрала робоча група з моніторингу при Мінінформполітики на виконання положень Доктрини інформаційної політики України. Він переданий на розгляд експертної ради при МІП.Далі список планують передати правоохоронним органам.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp