Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський "Грифон" святкує річницю

23 липня 2014 р., 15:59

В області служать 65 "грифонів", 17 з яких - офіцери.

23 липня виповнюється 17-та річниця з часу створення у структурі міліції громадської безпеки спеціальних підрозділів судової міліції «Грифон». 

- Символом нашого спецпідрозділу є міфічний птах грифон, який означає впевнену у своїх силах, справедливу і проникливу могутність, пильний та неусипний захист, - каже командир закарпатського «Грифона» майор міліції Василь Маркович. 

Основним аспектом службової діяльності спецпідрозділу судової міліції на Закарпатті є виконання постанов суддів щодо охорони адмінбудинків судових установ Закарпатської області, забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в приміщеннях судів, а також постанов про фізичну охорону, охорону житла та майна працівників суду, правоохоронних органів, осіб, які беруть участь у кримінальному судочинстві, членів їх сімей та близьких родичів. Такі заходи здійснюються силами особового складу окремої роти судової міліції, чисельність якої з часу її створення постійно зростає і, дивлячись на перспективу, повинна перетворитися на батальйон. Адже для забезпечення безпеки охоронюваних осіб на належному рівні необхідно значно більше людського ресурсу, ніж нараховується у штатній чисельності спецпідрозділу на сьогодні. 

Нині закарпатський «Грифон» налічує близько 65 чоловік особового складу, з яких 17 офіцерів. Під їх охороною перебуває 17 адмінбудівель судів області. 

Користуючись нагодою, керівництво роти судової міліції запрошує на службу молодих чоловіків. Вимоги до кандидатів: хороша фізична підготовка, зріст не менше 180 см., бажання служити в органах внутрішніх справ. Більш детальна інформація – за тел. моб. 050-94-94-366 (Мирослав). Судова міліція Закарпаття співпрацює з Судовою адміністрацією області, адже тільки за умови їх злагодженої діяльності можливим є прийняття рішень про взяття під охорону приміщень судових установ та подальше їх забезпечення силами особового складу спецпідрозділу. 

У цілому службова діяльність СРСМ «Грифон» УМВС України в Закарпатській області є усталеною, разом з тим вона змінюється під впливом внесених змін до законодавчої бази, коректив регламентуючих документів та вимог сьогодення. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській област

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp