Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У парламенті Британії через підозрілий пакет госпіталізували двох

13 березня 2018 р., 09:49

У парламенті Великої Британії була виявлена посилка зі слідами підозрілої речовини. Пізніше поліція встановила, що вона нешкідлива.

У парламенті Великої Британії знайшли підозрілий пакет. Поки поліція перевіряє вміст пакета, двох осіб доправили в лікарню замість запобіжного заходу.

"Фахівці перевіряють вміст пакета. Була викликана служба швидкої допомоги, і двоє осіб, чоловік і жінка, були доправлені в лікарню замість запобіжного заходу", - повідомили Reuters у поліції.Поліція уточнила, що вони розслідують повідомлення про підозрілий пакет у будівлі Норман Шоу, де розміщуються офіси багатьох депутатів."Нам відомо про потенційну ситуацію, пов'язану з підозрілою речовиною, яку розслідує поліція. Евакуації не було, але територія, де знайшли пакет, була закрита", - повідомила в заяві прес-секретар парламенту.Пізніше в поліції повідомили, що речовина виявилася нешкідливою.Раніше повідомлялося, що поліція Лондона проводить розслідування за фактом відправлення листа з білим порошком, який був адресований онукові королеви Єлизавети II, принцу Гаррі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp