Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Авіакатастрофа в Непалі: загинули 50 осіб

13 березня 2018 р., 08:05

Тіла багатьох загиблих виявилися обвуглені. Аеропорт Трибхуван призупинив роботу до ліквідації наслідків аварії, усі рейси були скасовані.

Унаслідок катастрофи авіалайнера Bombardier Q400 авіакомпанії US-Bangla Airlines в аеропорту Трибхуван столиці Непалу Катманду загинули не менше 50 осіб, близько 20 отримали поранення. Про це повідомляє Reuters.За останніми даними, експлуатований 17 років літак не зміг загальмувати на злітно-посадковій смузі, врізався в загородження і загорівся."Свідки розповіли, що більшість тіл, які лежали на асфальтованому покритті, були обвуглені", - пише агентство.Аеропорт призупинив роботу до ліквідації наслідків аварії, усі рейси скасовані.Раніше повідомлялося, що літак здійснив жорстку посадку в аеропорту Катманду, потім на борту сталося загоряння. З'явилася інформація про 17 постраждалих. Разом на борту була 71 особа.Представники аеропорту припускають, що причиною аварії стали технічні неполадки літака.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp