Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикордонники затримали шукача кращої долі

14 березня 2018 р., 11:30

З чужим документом

Африканця затримали сьогодні вночі у залізничному пункті пропуску «Чоп (Дружба)». Під час перевірки документів один з пасажирів потягу «Київ – Відень» пред’явив на контроль закордонний паспорт громадянина Великої Британії. Проте, прикордонники встановили, що поданий документ не належить власнику та використовується незаконно. Саме тому африканцю не дозволили виїзд за кордон та затримали в адміністративному порядку. Правопорушник не мав при собі жодних документів, проте представився громадянином Гамбії. Відповідно до його пояснень, паспорт, яким він намагався скористатись, належить його брату, а сам він прямував до Угорщини.

Наразі, затриманого доставили у пункт тимчасового перебування Чопського прикордонного загону. Після встановлення особи його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Окрім того, іноземець відповідатиме за вчинення кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 357 ККУ «Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження».

Нагадаємо, що декілька днів тому у цьому ж пункті пропуску прикордонники затримали громадянку Ґани, яка намагалась виїхати до Відня за чужою ідентифікаційною карткою.






Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp