Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

УжНУ відвідали представники Католицького університету з словацького міста Ружомберок

14 березня 2018 р., 13:35

У вівторок, 13 березня

Ректор УжНУ Володимир Смоланка, проректор з міжнародних зв’язків Мирослава Лендьел та завідувач кафедри психології Уляна Михайлишин провели робочу зустріч з представниками Католицького університету з м. Ружомберок. Словацький виш представляли директор Педагогічного Інституту ім. Юрая Палеша в Левочі, завідувач кафедри дошкільної педагогіки, доцент Владімір Кляін, PhD та професор Католицького університету в м. РужомберокОльга Бенч, PhD.

Серед основних питань співпраці колеги обговорювали спільне проведення міжнародної науково-практичної конференції з актуальних питань педагогіки й психології, підготовку спільних наукових проектів, обмін досвідом у сфері інклюзивної освіти тощо.

З вересня 2017 року ДВНЗ «УжНУ» активно співпрацює з вищезгаданим словацьким університетом в рамках Еразмус+, зокрема за спеціальностями «історія» та «теологія». У 2017-2018 навчальному році виділено шість Еразмус-стипендій для навчання магістрів та аспірантів, викладання та обміну досвідом між обома університетами. У рамках співпраці між вишами аспірант факультету історії та міжнародних відносин УжНУ Євген Мандрик протягом семестру навчається у Ружомбероку та здійснює дослідження з питань історії греко-католицької церкви. З метою обміну досвідом в Ужгородському національному університеті наразі перебуває Міхаела Хованцова, начальник міжнародного відділу Католицького університету в місті Ружомберок.

Відділ міжнародних зв’язків

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp