Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як вберегти свої оселі від крадіїв (Фото)

14 березня 2018 р., 14:50

Розповідали ужгородцям

Працівник Управління поліції охорони Закарпаття , Роман Суржан поінформував жителів обласного центру про послуги поліції охорони. Громадяни з цікавістю спілкувалися з поліцейським та дізнавалися, як вберегтися від зловмисників, які скоюють майнові злочини.

{g}

- Я живу в приватному будинку. Ніколи не думала, що можу стати жертвою «домушників», однак, на жаль… Злочинці мали нахабство проникнути у наш будинок на Різдвяні свята минулого року. І уявіть, вдома був мій старенький дідусь. На щастя, він не постраждав, але з хати винесли все, - поділилася своїм прикрим досвідом ужгородка Галина та додала, що наразі її будинок вже підключений до пульту централізованого спостереження Управління поліції охорони.

На жаль, подібні випадки - непоодинокі, тому громадянам варто дбати про безпеку своїх осель та майна заздалегідь.

- Бажано встановити надійні двері, решітки на вікна, якщо це нижні чи останні поверхи. Не залишайте без догляду помешкання на довгий час і ні в якому разі не розголошуйте малознайомим людям час вашої відсутності вдома, - порадив краянам Роман Сурджан і, звичайно, нагадав, що найбільш надійним методом захисту від домушників є сигналізація.

Поки дорослі дізнавалися від поліцейських охорони корисні поради щодо збереження домівок від зловмисників, дітлахи теж не були обділені увагою правоохоронців - їм дарували повітряні кульки, яким вони щиро раділи.

Також жителям Ужгорода нагадали, що до 17 березня включно триває соціальна акція поліції охорони «Квартира під охорону 2018», мета якої – економна профілактика майнових злочинів. Адже, за умовами акції, громадяни мають нагоду встановити сигналізацію з 50% знижкою на монтажні роботи.

Отримати більш детальну інформацію про поліцію охорони можна за телефонами:

0-97-0-502-220 – для абонентів Київстар

0-73-0-502-220 – для абонентів Лайф

0-99-0-502-220 – для абонентів МТС
Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp