Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Андрій Шекета: "Революція, яка відбулась на вулицях, дуже важко відбувається в головах"

23 липня 2014 р., 18:48

Голова Міжгірської РДА, як цього вимагають від нової влади, підготувався до звіту за 100 днів роботи на своїй посаді, але виявилось, що того нікому не потрібно.

Тільки декілька десятків громадян виявили бажання ознайомитись зі здобутками очільника гірського району. Ті, хто найбільше вимагали звітності, на зустріч з Андрієм Шекетою не прийшов.

"Вчора прозвітував перед громадськістю за 100 днів роботи на посаді голови Міжгірської РДА, ніби всі розказували, що звітувати треба, всі чекають на звіт і т.д. не зважаючи на оголошення в пресі і дощову погоду, на звіт прийшло кілька десятків людей, і навіть дехто з тих хто особисто говорив про важливість звіту не прийшов".  

Очільник РДА повідомив, що підготує письмовий звіт, який буде опублікований у районних ЗМІ, хоч і сумнівається, що він комусь потрібний: 

"Як показує практика більшість хочуть просто поговорити про свої проблеми, а життя району в загальному їх не цікавить. Є окремі персонажі, які для себе далі граються в революцію, говорять про "революцію гідності" але самі поводяться не дуже гідно, заявляють відверту брехню, придумують якісь фантастичні факти і т.д., вони мені чимось нагадують "алкооборону Майдану", які засіли ви Києві і не хочуть звідти йти, бо на їх думку це їх "зірковий час". І воно насправді сумно, бо революція, яка відбулась на вулицях якось дуже важко відбувається в головах".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp