Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна в ООН закликала посилити санкції проти Росії

16 березня 2018 р., 11:00

За словами Зеркаль, необхідно "нарощувати існуючі багатосторонні і двосторонні санкції"

Заступник міністра закордонних справ Олена Зеркаль закликала посилити санкції проти Росії через ситуацію в окупованому Криму. Про це вона повідомила в четвер, 15 березня, під час засідання Ради Безпеки ООН.

За її словами, необхідно "нарощувати існуючі багатосторонні і двосторонні санкції".

"Україна вже висловила рішучий протест Російській Федерації щодо цих виборів. Ці вибори – це ще один виклик міжнародному співтовариству та Організації Об'єднаних Націй. Ми не повинні приймати ще одне порушення міжнародного права. Ми повинні діяти спільно, щоб припинити анексію Криму, і я закликаю вас до дій, посиливши санкції проти Росії, або ж активніше заявляти про себе в Організації Об'єднаних Націй та на інших платформах", – наголосила Зеркаль.

Раніше заступник міністра закордонних справ України Олена Зеркаль заявила що Росія проводить модернізацію військової інфраструктури в окупованому Криму для розгортання ядерної зброї на півострові.

Нагадаємо, 13 березня президент Петро Порошенко провів зустріч з послами країн "Великої сімки" та Європейського Союзу, у ході якої сторони засудили плани проведення президентських виборів РФ в окупованому Криму. Крім того, 15 березня українська делегація закликала країни-учасниці ОБСЄ не визнавати легітимність російських виборів президента Росії в окупованому Криму.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp