Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Працівників житлово-комунальної сфери області привітали з професійним святом

16 березня 2018 р., 14:50

У Закарпатській ОДА

16 березня до Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, яке в Україні відзначають у третю неділю березня, в Закарпатській облдержадміністрації відбулись урочистості.

Працівників галузі зі всієї області з професійним святом привітав керівник краю Геннадій Москаль. Він побажав працівникам ЖКГ успіхів у їхній нелегкій, але дуже потрібній роботі.

За багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у забезпечення стабільної роботи підприємств галузі та з нагоди професійного свята кращим працівникам житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення Г. Москаль вручив подяки та почесні грамоти облдержадміністрації та облради.

Опісля урочистої частини фахівці галузі з усієї області підбили підсумки роботи за минулий рік та окреслили плани на поточний під час засідання колегії департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства Закарпатської ОДА.

{g}

У засіданні взяли участь представники районних адміністрацій, керівники міст – серед них Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, очільники комунальних підприємств області, Служби автомобільних доріг, ПАТ «Закарпатгаз», ТОВ «Закарпатгаззбут» та інші. Йшлося про роботу галузей інфраструктури і транспорту, підприємств житлово-комунального господарства області за минулий рік, а також стан виконання заходів обласних програм – поводження з твердими побутовими відходами, енергоефективності та енергозбереження, підвищення ефективності функціонування комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Ужгород».
Прес-центр Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp