Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Сирії загинули від бомб авіації Асада і ВКС РФ

17 березня 2018 р., 09:37

Через безперервні бомбардування рятувальники не можуть витягти з-під завалів зруйнованих будівель поранених і тіла загиблих. В результаті авіаударів в Східній Гуті загинула щонайменше 61 людина.

В результаті авіаударів, нанесених 16 березня літаками РФ і авіацією режиму президента Сирії Башара Асада по ринку населеного пункту Кефер Батна в обложеному передмісті Дамаска Східної Гуті, загинула щонайменше 61 людина, сотні людей поранені. Про це повідомляє Анадолу.

За інформацією представників Управління цивільної оборони Східної Гути, через безперервні бомбардування рятувальники не можуть витягти з-під завалів зруйнованих будівель поранених і тіла загиблих.
25 лютого Рада безпеки ООН прийняла резолюцію за №2401, яка закликає конфліктуючі сторони в Сирії негайно оголосити 30-денне перемир'я.
Близько 400 тисяч сирійців вже п'ятий рік живуть в блокованому передмісті Дамаска, включеному в список зон деескалації. В останні вісім місяців ситуація в регіоні різко погіршилася. Поставки продовольства і медикаментів в Східну Гуту.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp