Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна направила офіційне звернення в ООН про вибори в Криму

19 березня 2018 р., 08:24

Україна направила генсеку ООН, голові Ради безпеки і всім делегаціям країн-членів офіційні листи, у яких йдеться про те, що проведення РФ президентських виборів в анексованому Криму порушує Статут ООН.

Про це в суботу, 17 березня, повідомляє Укрінформ."Маю честь цим листом передати Резолюцію Верховної Ради України з її зверненням до міжнародного співтовариства у зв'язку з організацією незаконних виборів президента РФ на тимчасово анексованій частині території України - в АР Крим та місті Севастополі", - йдеться в листі за підписом постійного представника України при ООН Володимира Єльченка.Послання адресоване генеральному секретарю ООН Антоніу Гутерришу, а також голові Ради Безпеки, постійному представникові Нідерландів при ООН Карелу ван Остеру."Буду вдячний вам за сприяння в поширенні цього листа і його додатків як документа Генеральної Асамблеї відповідно до підпункту (а) пункту 34 Порядку денного 72-ї сесії, а також в Раді Безпеки ООН", - йдеться в листі.Інший документ такого самого змісту був також адресований делегаціям усіх країн-членів ООН.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp