Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбулася «Дитяча Ліга» (ФОТО)

19 березня 2018 р., 12:25

IV тур Чемпіонату України з волейболу зібрав у місті 6 команд зі всієї країни.

 

Днями у спорткомплексі «Юність» за першість у волейбольних змаганнях боролися команди юнаків 2004р.н. і молодше. Участь у четвертому турі взяли команди Закарпатської ОДЮСШ», «Збірна м. Дніпра», «КДЮСШ м. Тернопіль», «КЗ СДЮСШОР №2 м. Полтава», ВК «МХП-Вінниччина» та «КСЛІ м. Київ».

{g}

Попередні три тури Чемпіонату відбулися у Вінниці, Черкасах і Полтаві. Лідерами там, серед дев’яти команд, були волейболісти з Ужгорода та Тернополя. Суперниками їх тоді були волейболісти і з Черкас, Кобеляк, що на Полтавщині та Первомайська, що на Харківщині..

IV ж тур «Дитячої Ліги» тривав у місті над Ужем протягом трьох днів. На урочистому відкритті учасникам змагань вручили короваї, а потім їх вітали танцями студенти Ужгородського коледжу культури та мистецтв. Провів урочистості Заслужений працівник фізкультури та спорту України, старший тренер ЗОДЮСШ Володимир Созанський, а головним суддею змагань став заслужений волейболіст країни Петро Раца. Відповідальним за проведення спортивного дійства був представник Асоціації дитячого волейболу на Закарпатті, заступник директора ЗОДЮСШ Василь Іванко. 

Також допомогли у проведенні «Дитячої Ліги» директор коледжу культури та мистецтв Наталія Шетеля і підприємці Марія Липчей та Богдан Тереняк.

За підсумками змагань переможцем IV туру «Дитячої Ліги» стала команда з Ужгорода, другу сходинку вибороли волейболісти з Тернополя, третє місце дісталося гравцям з Києва, а четверте – представникам Дніпра. Саме ці команди змагатимуться за перемогу у V, фінальному турі Чемпіонату України з волейболу «Дитяча Ліга», який відбудеться 11-13 квітня у Дніпрі.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp