Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ОДЮСШ «Спартак» краща в Україні

19 березня 2018 р., 13:10

Такі от приэмності

Під егідою Міністерств молоді і спорту та освіти й науки України нещодавно в Тернополі проходив третій етап всеукраїнських змагань серед юнаків і дівчат, в якому взяла участь і закарпатська ОДЮСШ, із зимових видів спорту.

Наша команда виступила просто блискуче, впевнено завоювавши перше місце. Про її явну перевагу свідчить значний відрив у очках від господарів першості, які стали другими: на рахунку закарпатців 606 очок, а в тернопільців – 408.

Змагалися юні спортсмени у трьох вікових групах у гонках класичним та вільним стилем на різних дистанціях. Чемпіонами стали Валентин Кіс із Волівця, причому дворазовим, його земляк Валентин Приймач, а також Марія Фалюкович із Соймів. Срібними призерами – келечинці Маріанна Сегляник (двічі), Василь Мись, волівчанин Олександр Лакатош, Ігор Русин зі Студеного.

Двічі бронзових медалей удостоїлися студенець Василь Дзьобак та Домініка Лопіт (Воловець), по одному – Іванна Гойчук (Буковець), а також вищеназвані І.Русин, О. Лакатош.

Отож щиро вітаємо наших лижників та їхніх наставників із вагомим успіхом!

Василь ПИЛИПЧУК,
газета "Новини Закарпаття"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp