Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Британія та НАТО збільшуватимуть тиск на Росію - Джонсон

20 березня 2018 р., 11:41

Велика Британія разом з союзниками по НАТО розробляє низку заходів для збільшення тиску на Росію

Про це заявив глава МЗС Британії Борис Джонсон на прес-конференції в Брюсселі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.

"Ми з партнерами розробляємо заходи, спрямовані на протидію кібератакам, наші спецслужби співпрацюють. Ми повинні боротися з дезінформацією з Росії, і Британія допомагає це фінансувати на рівні ЄС, ми повинні обмінюватися розвідувальними даними", - сказав Джонсон.

Міністр додав, що необхідно "відстежувати гроші, що знаходяться в Британії і були отримані незаконним шляхом або за допомогою корупції".

"Найближчим часом ми вирішимо, що робити з грошима, отриманими корупційним шляхом. У нас у Британії є можливість зробити це", - сказав він.

Джонсон також заявив, що заручився підтримкою союзників по НАТО. "Ми поділяємо точку зору, що отруєння Сергія Скрипаля - це не відокремлене питання. Це - модель безвідповідальної поведінки російської держави, яке триває багато років - від російської анексії Криму до кібератак і залучення в сирійську війну", - сказав він.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp