Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти УжНУ навідались до Головного управління ДФС Закарпаття (Фото)

20 березня 2018 р., 11:05

Майбутнє – за молоддю

Студенти третього курсу юридичного факультету ДВНЗ "УжНУ" зустрілись з фахівцями Головного управління ДФС у Закарпатській області. Зустріч відбулась за ініціативи викладача, голови ради Територіального відділення Асоціації платників податків у Закарпатській області Марти Волощук.

{g}

Представляли фіскальну службу та взяли участь у зустрічі з майбутніми міжнародниками-економістами краю: Олексій Петріченко – начальник ГУ ДФС у Закарпатській області, Юрій Сакалош – заступник начальника ГУ ДФС у Закарпатській області та Наталія Подойма – заступник начальника управління – начальник відділу супроводження судових спорів за позовами органів ДФС юридичного управління ГУ ДФС у Закарпатській області.

Майбутні юристи ознайомилися як з роботою юристів в органах ДФС області, так і з окремою темою "Податковий борг". Представники ДФС розповіли про поняття податкового боргу, зокрема, Юрій Сакалош детально розповів про нюанси його виникнення та особливості погашення. Фахівець на прикладах роз'яснив етапи діяльності фіскальних органів при виникненні, розстроченні або відстроченні податкового боргу, податкової застави, арешту та стягнення податкового боргу, а також поінформував студентів варто чи не варто мати такі судові справи платнику з державою.

Також Наталія Подойма поінформувала присутніх про роботу юристів органів ДФС Закарпаття з підготовки судових позовів, їх подання та супроводження в судах.

У свою чергу начальник відомства поспілкувався зі студентами, побажав студентам успішно здобути знання та закінчити навчання, стати професіоналами та свідомими громадянами, адже вони, як молодь – майбутнє нашої країни.

Варто наголосити, що практика проведення таких зустрічей зі студентами доволі поширена в закарпатській ДФС, адже це можливість для студентів отримати кваліфіковані відповіді на актуальні запитання, всебічно дізнатися про діяльність податкових органів у житті держави, відтак, роз'яснення практичних дій та робочих буднів працівників фіскальних органів, може зацікавити їх, після отримання освіти, працевлаштуватись у ДФС.
ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp