Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті виплатили допомогу сім’ям загиблих на Сході. По 100 тисяч

24 липня 2014 р., 11:47

Вісьмом родинам військовослужбовців, які загинули в східних регіонах при виконанні обов’язків військової служби у боротьбі з терористами, виплачено матеріальну допомогу.

Вісьмом родинам військовослужбовців, які загинули в східних регіонах при виконанні обов’язків військової служби у боротьбі з терористами, виплачено матеріальну допомогу.

Про це сьогодні, 24 липня, повідомив директор Департаменту праці та соціального захисту населення Закарпатської ОДА Віктор Мацола.

«На сьогоднішній день з обласного бюджету краю виділено грошову допомогу 8 сім’ям загиблих військовослужбовців, які були призвані на військову службу під час мобілізації та брали участь у антитерористичній операції, гідно захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, – зазначив Віктор Васильович. – Крім того, за дорученням голови Закарпатської облдержадміністрації Валерія Лунченка для вирішення нагальних питань фахівці Департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації надають родинами загиблих військовослужбовців роз'яснення щодо їх соціального захисту».

«Також через програму «Турбота» матеріальну допомогу одержали 98 закарпатських військовослужбовців. Відтак грошова допомога виплачена кожному з них рівними частинами - по 35710 грн.», - поінформував Віктор Васильович.

«Що стосується матеріальної допомоги сім'ям загиблих військовослужбовців, то на сьогодні проведена виплата в повному обсязі їх членам у розмірі по 100 тисяч гривень», - підкреслив посадовець.
Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp