Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Торгівля цигарками й алкоголем на Закарпатті процвітає. Цифри податківців

24 липня 2014 р., 12:51

Майже 9 мільйонів гривень за півроку сплатили бізнесмени за ліцензії на таку торгівлю

Протягом першого півріччя в Закарпатській області до Зведеного бюджету краю від плати за ліцензії на певні види господарської діяльності надійшло 8 млн. 986 тис. гривень. Майже 99,8% цієї суми – це сплата за ліцензії на право роздрібної та оптової торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Такий рівень надходжень зафіксували співробітники ГУ Міндоходів у Закарпатській області, адже суб’єктами господарювання області за право продавати гуртом та вроздріб алкоголь та тютюн сплачено 8 млн. 968 тис. гривень.

Водночас основна частка коштів у цій сумі припадає на сплату за ліцензії на право роздрібної торгiвлi алкогольними напоями та тютюновими виробами, а це – 6 млн. 979 тис. гривень до Зведеного бюджету.

Разом з тим, що стосується плати за лiцензiї на право оптової торгiвлi алкогольними напоями то її надійшло трохи більше 2 млн. грн. Оплатили такі ліцензії суб’єкти господарювання в м. Ужгороді, Берегівському, Мукачівському та Тячівському районах. В кожному з цих районів перераховано за право торгувати оптом алкогольними напоями по 500 тис. гривень.
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp