Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті пограбували підприємство

23 березня 2018 р., 09:10

Справу передали до суду.

Троє жителів Воловеччини обікрали підприємство, завдавши збитків на 57 тисяч гривень. Досудове розслідування у цій справі завершилось. Справу з обвинувальним актом поліція вже скерувала на розгляд до місцевого суду. Чоловікам загрожує до 6 років ув‘язнення.

Працівники Воловецького відділення поліції розслідували справу за фактом крадіжки майна з місцевого підприємства, яке займається ремонтом доріг. В ході слідства поліція оперативно встановила та затримала трьох жителів Воловеччини, які обгрунтовно підозрювались у майновому злочині.

Підозрювані, один з яких раніше працював на даній фірмі, пошкодивши замок на господарському вагончику, викрали звідти інструменти. Внаслідок злочинного діяння фігуранти справи спричинили підприємству матеріальної шкоди на суму 57 тисяч гривень.

Досудове розслідування у цій справі завершено. Чоловікам інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано до суду. Обвинуваченим загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp