Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дармовий інструмент закарпатцю з рук не зійшов

23 березня 2018 р., 09:35

Відповідатиме перед законом

Співробітники Виноградівського відділення поліції розшукали підозрюваного у крадіжці флексу зі складського приміщення у селищі Королево. Крадену річ вилучили та розпочали слідство.

На лінію «102» надійшло повідомлення від приватного підприємця із селища Королево Виноградівського району про крадіжку електроінструменту зі складського приміщення.

Поліцейські слідчо-оперативної групи, які прибули за викликом, переглянули відео з камер відеонагляду, опитали свідків. В ході розслідування правоохоронці встановили особу, причетну до вчинення крадіжки. Ним виявився вже судимий односелець потерпілого, 33-річний мешканець смт.Королево.

За фактом таємного викрадення чужого майна, а це ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України поліція розпочала розслідування. Крадений електроінструмент вартістю, близько 2 тисяч гривень, працівники поліції вилучили та повернуть власникові. Розслідування у справі триває.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp