Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Савченко загрожує арешт без можливості застави

23 березня 2018 р., 08:23

За вчинення злочинів, в яких звинувачують Надію Савченко, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прокуратура подасть слідчому судді клопотання про обрання народному депутату Надії Савченко запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави.Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури в четвер, 22 березня."З огляду на наявність встановлених ризиків перешкоджання Надією Савченко кримінального провадження, ступінь суспільної небезпеки, характер, обставини вчинення і серйозний характер кримінальних правопорушень, у вчиненні яких вона підозрюється, слідчому судді буде подано клопотання про застосування до підозрюваної запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без визначення застави" , - йдеться в повідомленні.У ГПУ нагадали, що сьогодні генпрокурор Юрій Луценко особисто вручив Савченко письмове повідомлення про підозру у вчиненні низки злочинів.Зокрема, йдеться про змову про вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу і захоплення державної влади (ч. 1 ст. 109 Кримінального кодексу України), приготування до вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу і захоплення державної влади, за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 14 ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 109), приготування до посягання на життя президента України, народних депутатів, прем'єр-міністра, членів Кабінету Міністрів, керівників політичних партій у зв'язку з їх державною чи громадською діяльністю, за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 14 ч. 2 ст. 28, ст. 112).

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp