Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мей закликає ЄС протидіяти російській загрозі

23 березня 2018 р., 08:32

Велика Британія закликає Європейський Союз об'єднатися, щоб протистояти загрозі, що виходить з боку Росії, яка безоглядно не поважає кордонів.

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей заявила, що отруєння в Солсбері було одним з проявів російської агресії проти всієї Європи. 

Про це вона сказала в четвер, 22 березня, перед початком саміту ЄС у Брюсселі, повідомляє The Associated Press."Росія здійснила нахабну і безрозсудну атаку проти Великої Британії, намагаючись убити двох людей на вулицях Солсбері. Я буду говорити про це зі своїми колегами, тому що очевидно, що російська загроза не поважає кордону, а інцидент у Солсбері був одним із прикладів російської агресії проти Європи та її сусідів - від Західних Балкан до Близького Сходу", - сказала Мей.Коментуючи можливі подальші санкції проти Росії, Мей зазначила, що спочатку хоче проконсультуватися з лідерами ЄС, а потім уже приймати рішення."Я збираюся сьогодні поговорити про спільні можливості і виклики. Я вдячна за підтримку всім європейським союзникам", - додала вона.Як повідомлялося, британська влада спробує переконати країни ЄС видворити російських дипломатів, як це раніше зробила Велика Британія.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp