Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фехтувальниця з особливими потребами виборола світову бронзу (ФОТО)

23 березня 2018 р., 14:00

Йдеться про Надію Дьолог

В італійському місті Піза завершився етап Кубка світу з фехтування на візках.

Серед 16-ти країн-учасниць збірна України була однією з найчисленніших. Нашу державу представляли 13 спортсменів, двоє з яких закарпатці – Надія Дьолог та Максим Магула (під керівництвом тренера Оксани Рапинець).

Приємно, що в жіночій категорії «В» із фехтування на рапірах Н. Дьолог виборола бронзову нагороду. Тож після повернення до Ужгорода вона охоче прокоментувала свої успіхи на Аппенінах:
– Готувалася до цього етапу кубку світу у звичному режимі. Вважаю, що виступила досить добре, адже це моя перша світова нагорода в рапірі – раніше мала в фехтуванні на шаблях. Зачепитися за вищі місця ще не вистачило досвіду, рівень змагань був досить високим. У півфіналі поступилася італійській спортсменці – 9:15, а в герці за бронзу здолала французьку рапіристку.

Довго відпочивати Надії не довелося. Вже за місяць пройде кубок України, далі вже наступний етап кубка світу в Варшаві. Але найголовнішими стартами цього року вона вважає чемпіонат Європи.

Семен МИХАЙЛИК, газета "Новини Закарпаття"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp