Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко затвердив річну програму Україна-НАТО

29 березня 2018 р., 08:10

Річна національна програма повинна забезпечити виконання пріоритетних завдань співробітництва України з Організацією Північноатлантичного договору, повідомили в прес-службі глави держави.

.Президент Петро Порошенко в середу, 28 березня, підписав указ про затвердження Річної національної програми під егідою комісії Україна - НАТО на 2018 рік. Про це повідомляє прес-служба глави держави.
"Річна національна програма (РНП-2018) повинна забезпечити виконання пріоритетних завдань співробітництва України з Організацією Північноатлантичного договору, а також відповідних рішень, прийнятих під час засідання Комісії Україна - НАТО на рівні глав держав і урядів 9 липня 2016 року у Варшаві (Республіка Польща), інших важливих домовленостей зі стороною НАТО", - йдеться в повідомленні.
Програма визначає пріоритетні завдання на 2018 рік і середньострокові цілі, які планується досягти до 2020 року. Також документ визначає відповідні практичні заходи щодо досягнення цих цілей.
Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів затвердив програму співпраці з НАТО на 2018 рік.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp