Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пожежа в Кемерові: в Росії назвали основну версію

29 березня 2018 р., 08:20

Версія підпалу малоймовірна. Більш перспективна - несправність системи пожежогасіння, профілактики та ліквідації вогнища загоряння, заявив глава Слідкому РФ.


У Слідчому комітеті РФ версію підпалу в торговому центрі в Кемерові назвали малоймовірною. Про це в середу, 28 березня, повідомляє УНІАН з посиланням на главу СК Олександра Бастрикіна.

За його словами, висуваються дві основні версії - це несправність системи протипожежної безпеки і самопідпал за допомогою відкритого вогню.

Бастрикін зазначив, що друга версія висувається особами, які притягуються до кримінальної відповідальності.

"Перші наші результати показують, що це малоймовірна версія. Більше значення, більш перспективна, більш важлива і більш достовірна - це несправність системи пожежогасіння, профілактики та ліквідації вогнища загоряння", - сказав глава СК.

Нагадаємо, 25 березня в Кемерові в ТРЦ Зимова вишня сталася пожежа. За офіційними даними, під час пожежі загинули 64 людини, в тому числі понад 40 дітей.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp