Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Київ вимагає від РФ звільнити українця Балуху

29 березня 2018 р., 08:26

Засуджений в анексованому Криму український активіст оголосив безстрокове голодування. У МЗС України справу проти нього назвали сфабрикованою.

Міністерство закордонних справ України вимагає від Росії звільнити ув'язненого в Криму українського активіста Володимира Балуху, який оголосив голодування. Про це 28 березня повідомила в Twitter речник відомства Мар'яна Беца.
"Вимагаємо від РФ негайно звільнити політв'язня з АРК В.Балух, який оголосив голодування з 19:03. Справа сфабрикована", - написала вона.

Вимагаємо від РФ негайно звільнити політв'язня з АРК В.Балуха, який оголосив голодування з 19.03.Справа сфабрикована https://t.co/NOWS2xOIEM

— Mariana Betsa (@Mariana_Betsa) 28 березня 2018 р.Нагадаємо, український фермер Балух був затриманий 8 грудня 2016 року в своєму будинку в селі Серебрянка Роздольненського району в анексованому Криму. Російська влада втсунула йому звинувачення в зберіганні боєприпасів.
У січні 2018 року суд засудив його до трьох років і семи місяців позбавлення волі в колонії-поселенні і до штрафу в розмірі десять тисяч російських рублів.
У березні Верховний суд анексованого Криму змінив вирок Балуху на два місяці зменшивши термін позбавлення волі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp