Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За півроку на Закарпатті створено лише 2 дитбудинки сімейного типу

24 липня 2014 р., 19:07

За цей же час до дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей влаштовано 8 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

У Закарпатті функціонують 40 дитячих будинків сімейного типу (248 вихованців) та 64 прийомні сім’ї (129 дітей). Загальна кількість дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які знаходяться на вихованні у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях, - 377, з яких 59.8% перебувають у родинних стосунках. Про це «Час Закарпаття» інформує прес-служба Закарпатської ОДА з посиланням на керівника служби у справах дітей облдержадміністрації Світлану Якімеліну.

Цьогоріч в області створено 2 дитячі будинки сімейного типу у Мукачівському районі, до дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей влаштовано 8 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей вибуло 15 дітей.

Протягом січня-червня 2014 року призначено та виплачено державну соціальну допомогу на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошове забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях у загальній сумі 7 505, 8 тис. гривень.

«Служба у справах дітей облдержадміністрації постійно здійснює моніторинг із захисту майнових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які знаходяться на вихованні у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях Закарпаття», - резюмує Світлана Якімеліна.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp