Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Затримали групу контрабандистів "на гарячому" (Фото)

30 березня 2018 р., 16:30

Сьогодні на Закарпаття

  Незаконному переміщенню через кордон тютюнових виробів завадили сьогодні прикордонники Мукачівського загону на Закарпатті.

Чотирьох контрабандистів, які намагались незаконно переправити до сусідньої Угорщини 11 пакунків з тютюновими виробами, прикордонники затримали неподалік від населеного пункту Дийда, за 50 метрів до держрубежу.

Затриманими виявились громадяни України. Чоловіки під’їхали до кордону автомобілем УАЗ, його теж прикордонники затримали. Під час затримання зловмисники намагались чинити опір законним вимогам прикордонного наряду, в зв’язку з чим правоохоронцям довелось здійснити попереджувальні постріли вгору.

Наразі тютюнові вироби доставлено до відділу прикордонної служби «Лужанка». На затриманих громадян складаються протоколи про адмінправопорушення передбачені статтями 204.2 та 185.10 КУпАП. Згодом справу буде скеровано до суду, який і обиратиме міру покарання правопорушників.



Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp