Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді затримали крадіїв

2 квітня 2018 р., 09:35

В Ужгороді викрали кілька мобільних телефонів. Поліція розкрила обидва злочини, затримавши крадіїв. За даними фактами триває розслідування.

30 березня з заявою в поліцію звернувся молодий ужгородець, який повідомив про те, що на вулиці біля магазину невідома особа викрала в нього два мобільні телефони й павербанк. Сума заподіяних збитків склала 6000 гривень.

Особу крадія оперативно встановили дільничні офіцери поліції Ужгорода. Ним виявився 41-річний ужгородець, котрий раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю.

За фактом крадіжки поліція розпочала розслідування. Речові докази вилучено й після проведення відповідної експертизи їх повернуть власникові. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу. Його також перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів.

Затримала поліція й чоловіка, котрий відібрав на вулиці мобільний телефон від іншого ужгородця. Працівники карного розшуку встановили, що вуличний грабіж скоїв 39-річний ужгородець, раніше судимий за майнові злочини. За даним фактом триває досудове розслідування, речовий доказ – крадений телефон вилучено.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp