Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали контрабандистів (ФОТО)

2 квітня 2018 р., 13:35

Такий от улов

 

Сьогодні вночі у пункті пропуску «Ужгород» прикордонники виявили чималу партію цигарок, які потай від контролю намагався доправити на батьківщину 40-річний громадянин Італії. Під час здійснення прикордонно-митного контролю військові помітили, що у легковому автомобілі «Мерседес», який прямував на виїзд з України, облаштовані схованки. Отож, транспортний засіб скерували на поглиблений огляд, у ході якого прикордонники виявили 2363 пачок цигарок різних марок. Підприємливий італієць напакував тютюновими виробами практично весь автомобіль. Цигарки як з українським акцизом, так і без акцизних марок були приховані у конструктивних порожнинах задніх підкрильників, чотирьох дверцят, а також у передніх сидіннях салону та по всьому його периметру днища транспортного засобу.

Відповідно до чинного законодавства, легковий автомобіль «Мерседес» 2011 року випуску та виявлені у ньому цигарки на загальну суму 297990 грн вилучено працівниками фіскальної служби.












Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp