Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві розпочато прийом заявок на фінансування з громадського бюджету-2019

3 квітня 2018 р., 11:55

У Мукачеві почався прийом заявок бюджету громадських ініціатив для проектів, які будуть реалізовані у 2019 році

Прийом триватиме до кінця квітня. За ініціативи міського голови Андрія Балоги бюджет проекту громадських ініціатив збільшено до чотирьох мільйонів.

Зареєструвати заявку можна в електронному вигляді на сайті або в паперовому вигляді через ЦНАП. До заявки додайте візуалізацію вашого проекту, фото, креслення тощо.

Автор проекту може бути представник територіальної громади міста Мукачева, який в підготував та подав проект для фінансування з громадського бюджету та на момент подання проекту досяг 14-річного віку. Ви можете подавати малі проекти з бюджетом від 100 000 до 300 000 грн та великі проекти з бюджетом від 300 001 до 800 000 грн. Для малих проектів, щоби вони були прийняті до розгляду необхідно - 25 голосів, для великих – 50 голосів, - повідомляє перший заступник міського голови Ростислав Федів.

Проголосувати можна з комп'ютера, реєструючись за допомогою: банківських карток, обравши метод BankID; електронного цифрового підпису ЄЦП; Картки Мукачівця; звернутися до ЦНАП і заповнити паперову анкету. Проект повинен бути реалізований не більше ніж за 12 місяців: з 1 січня по 31 грудня 2019 року.








Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp