Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Завтра в Ужгороді презентують кампанію «Знімай рожеві окуляри»

3 квітня 2018 р., 14:00

Для захисту прав важкохворих пацієнтів на знеболення

4 квітня громадська організація «Українська ліга розвитку паліативної та хоспісної допомоги» проведе інформаційну кампанію «Знімай рожеві окуляри», яка покликана підвищити в суспільстві розуміння поваги до людської гідності, захисту прав паліативних пацієнтів на доступ до необхідних їм сильнодіючих знеболювальних засобів та права на гідне завершення життя. Інформаційна кампанія покликана пояснювати пацієнтам, лікарям та фармацевтам, що знеболення для важкохворих людей, які страждають від больового синдрому, це їх невід’ємне право. Експерти констатують, що двоє з трьох паліативних пацієнтів в Україні не отримують якісної допомоги.

У рамках кампанії проведуть тренінг для лікарів загальної практики-сімейної медицини обласного центру, Ужгородського району, м. Мукачева та Перечинського району.

Передуватиме тренінгу брифінг для представників ЗМІ у прес-центрі Закарпатської ОДА.
Із журналістами зустрінуться:
Людмила Андріїшин, експерт МОЗ Украіни з напрямку «Паліативна допомога»;
Тетяна Козак, головний лікар Ужгородського міського Центру первинної медико-санітарної допомоги, голова Ужгородського обласного осередку ГО «Українська ліга розвитку паліативної та хоспісної допомоги»;
Ганна Котенко, керівник проекту «Підвищення ролі громадянського суспільства в забезпеченні прав дітей, які потребують паліативної допомоги»

Початок о 10.00.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp