Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградівські платники обирають "електронку"

25 липня 2014 р., 11:50

З початку 2014 року до ДПІ у Виноградівському районі із 29 тисяч поданих звітів понад 23 тисячі подано засобами телекомунікаційного зв’язку. Це на 13 тисяч більше, ніж у відповідному періоді минулого року.

Як стверджують фахівці інспекції, це свідчить про те, що кількість платників податків, які переходять до звітування через мережу Інтернет, постійно зростає. До основних переваг подачі звітності в електронному вигляді можна віднести: можливість подання звітності цілодобово безпосередньо з робочого місця чи з будь-якої точки України, надійний захист звітів від несанкціонованого доступу, цілодобова технічна та інформаційна підтримка, сумісність з усіма бухгалтерськими програмними продуктами. А головне – це заощадження часу.

Для користування цією послугою необхідно мати електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, які надаються безкоштовно. Отримати ключі електронного цифрового підпису можна в будь-якому Акредитованому Центрі сертифікації ключів чи звернувшись до Центру обслуговування платників ДПІ у Виноградівському районі за адресою: м. Виноградів, вул. Миру, 56.
За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp