Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець додому не повернувся

4 квітня 2018 р., 17:10

Поліція працює

Співробітники Хустського відділу поліції встановлюють місце знаходження місцевого мешканця — 28-річного Дубровського Юрія. Чоловік 3 квітня пішов з дому і не повернувся.

До співробітників Хустського відділу поліції із заявою про зникнення Юрія Дубровського звернулась місцева мешканка. Жінка повідомила, що її 28-річний син вранці 3 квітня пішов на роботу і не повернувся. З того часу телефонний зв’язок з ним також відсутній.

Прикмети розшукуваного: зріст близько 180-185 см, волосся коротке світле. В день зникнення був одягнений у кофту та джинси чорного кольору, темно-синю куртку з капюшоном та черевики коричневого кольору.

Поліція Хустщини звертається з проханням до всіх, хто володіє будь-якою інформацію, яка допоможе у пошуку чоловіка, просимо повідомляти на лінію «102», за телефоном: 068-507-61-72 або до чергової частини Хустського відділу поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp