Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль разом із держслужбовцями та дітьми висадив більше півгектара лісу

5 квітня 2018 р., 09:00

У рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках»

Тисячу шістсот молодих саджанців – вісім сотень дерев модрини європейської та стільки ж ясенів – посадили в Ужгородському лісництві.

{g}

Разом із вихованцями Кам’яницького шкільного лісництва до висадки в урочищі Дубки, що в районі села Кам’яниця, долучилися керівники краю – Геннадій Москаль та Михайло Рівіс, а також керівники та представники структурних підрозділів обласної адміністрації, Ужгородського РДА та райради, лісівники.

Висадку дерев здійснили на місці колишнього розсадника площею 70 соток, який не використовувався більше 30 років, – тут лісівники знайшли місце колишнього суцільного зрубу. Для посадки обрали рідкісний вид модрини європейської, яка в Україні поширена лише в західних Карпатах. А поруч висадили ясен білоцвітний. Обидва дерева, які в природному стані ростуть тільки на території Закарпатської області, занесені до Червоної книги України. Як стверджують лісівники, висадка модрин та ясенів на одній території сприятиме гарному росту обох видів дерев.
Прес-центр Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp