Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Контрабанду на дельтапланах у Закарпатті готували гості із Сумщини

25 липня 2014 р., 12:09

Не тільки закарпатці хочуть наживитись на контрабанді.

Сьогодні вночі, прикордонники відділу «Вилок» Мукачівського загону отримали оперативну інформацію про появу в семи кілометрах від лінії державного кордону вантажного автомобіля та мікроавтобуса. До ймовірного місця знаходження автотранспорту виїхала група реагування. 

Як з’ясувалося, на околиці населеного пункту Боржава Берегівського району, здійснювалася підготовка до використання малого літального аппарату - мотодельтаплану. Прикордонники в полі виявили вантажний автомобіль та мікроавтобус марки «Мерседес» словацької реєстрації, за кермом яких були громадяни України, ще троє чоловіків знаходились поблизу транспортних засобів а поблизу них правоохоронці побачили дельтаплан. 

Після затримання даних осіб, прикордонники разом з працівниками міліції ще й виявили ангар. В ньому були вантажний автомобіль ГАЗ, а також ще один мотодельтаплан та 24 ящика тютюнових виробів. 

Попередній розбір даного затримання свідчить, що п’ять громадян України, з яких троє уродженці Сумської області, намагались за допомогою незареєстрованих літальних апаратів перемістити в країна Євросоюзу цигарки. Транспортні засоби, цигарки та дельтаплани доставлено до РВ УМВС Берегівського району для проведення слідчих дій.
Державна прикордонна служба України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp