Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Мукачівщині затримали наркомана

5 квітня 2018 р., 19:00

Зі згортком марихуани

Вчора, 4 квітня, близько 22.30 год, під час патрулювання працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського відділення у селищі Чинадієво помітили молодого чоловіка, який при появі правоохоронців змінив маршрут руху і намагався уникнути зустрічі з ними.

Під час розмови з поліцейськими чоловік нервував і при поверхневому огляді видав поліетиленовий згорток з сухою подрібненою речовиною зеленого кольору, ймовірно марихуаною. Походження наркотичної речовини, вагою близько 15 грамів, 20-річнй хлопець пояснити не зміг. Вилучене поліцейські направили на дослідження експертам.

Поліція за даним фактом відкрила кримінальне провадження за незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту, що передбачено ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Дане кримінальне правопорушення згідно з санкцією статті карається обмеженням або позбавленням волі на строк до трьох років. Розслідування у справі триває.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp