Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Укрзалізниця призначила 10 електричок на Великдень

6 квітня 2018 р., 08:10

Аби було як доїхати

Для формування цих поїздів був задіяний рухомий склад, який використовується на човникових маршрутах між Києвом і його містами-сателітами.Укрзалізниця до великодніх свят призначила 10 додаткових регіональних поїздів. Про це повідомляє прес-служба держкомпанії у четвер, 5 квітня."Для формування цих поїздів був задіяний комфортабельний рухомий склад, який використовується на човникових маршрутах між Києвом і його містами-сателітами і в зазначений період часу не використовується на цих маршрутах", - йдеться в повідомленні.

Так, на 6 квітня призначено два регіональних поїзди, які будуть відправлятися зі станції Святошин: №802 Святошин - Шостка та №812/811 Святошин - Жмеринка.На 7 квітня призначено шість додаткових регіональних поїздів: №801 Шостка - Київ (з платформи Північна), №804 Київ (з платформи Північна) - Шостка, №803 Шостка - Фастів. Також на цей день призначено поїзди, які курсуватимуть через Вінницю: №812 Жмеринка - Київ, №825 Київ - Хмельницький і №826 Хмельницький - Фастів.На 9 квітня призначено регіональні поїзди №831 Фастів-1 - Жмеринка, а на 10 квітня №832 Жмеринка - Святошин. Вони курсуватимуть через Вінницю.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp