Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Камерна поезія лунатиме в Ужгороді

10 квітня 2018 р., 16:00

Запрошуємо молодь, в серцях яких палає вогонь повстання, відвідати культурні заходи, організовані нашим рухом, що відбудуться 13-14 квітня!

В п`ятницю, 13-го квітня в кафе-музеї "Під замком" відбудеться захід під назвою "Парабелум і перо - сеанс камерної поезії та неполіткоректних рим". Літературний вечір за участі відомих сучасних правих письменників - Дмитро Савченко, Олексій Бешуля та Ігор Бойчук, котрі зачитають присутнім плоди власної творчості, а також поділяться своїм життєвим шляхом письменників-повстанців. Початок - 19.00.

Наступного дня в комплексі "Совине гніздо" пройде історично-ідеологічна лекція Дмитра Савченка спільно з Олексієм Бешулею під назвою "Диктат південних морів. Хроніки військових режимів Південної Європи". Початок - 11.00.

Атмосфера заходів обіцяє бути дружньою та братерською, відтак чекаємо активну молодь наступного тижня слухати й обговорювати поезію та лекції разом!

Телефон для довідок: 050 568 60 59, 098 913 79 52


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp