Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Департамент охорони здоров’я шукає постачальника послуги системи захисту інформації

11 квітня 2018 р., 15:40

Департамент охорони здоров’я Закарпатської ОДА оголосив тендер на постачання послуги впровадження комплексної системи захисту інформації (КСЗІ), очікувана вартість закупівлі становить 400 000 гривень

Як інформується на сайті prozorro.gov.ua, період звернень щодо роз’яснень для потенційних постачальників – до 16 квітня, а кінцевий строк подання тендерних пропозицій – до 18.00 23 квітня. Розмір мінімального пониження ціни становить 0,50% від очікуваної суми, тобто – 2 000 гривень.

Кошти для закупівлі послуги надано Світовим банком в рамках субпроекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей в Закарпатській області».

Довідково:

Спільно з Київською школою економіки експерти Закарпатської обласної організації “Громадянська мережа “ОПОРА” проводять моніторинг закупівель, які були організовані ДОЗ Закарпатської обласної державної адміністрації за правилами Світового Банку в рамках субпроекту “Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей в Закарпатській області”. Експерти оглядатимуть наявність у лікувальних-профілактичних закладах придбаного обладнання, здійснюватимуть аналіз ефективності використання медичної техніки, сприятимуть популяризації проекту в ЗМІ та публікуватимуть об’єктивну та незалежну думку щодо виявлених порушень.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp