Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україну прибула заступник генсека НАТО

12 квітня 2018 р., 18:43

Роуз Гетемюллер пробуде в Києві два дні, під час яких візьме участь у Київському безпековому форумі, зустрінеться з низкою українських міністрів, а також проведе зустріч з міністром оборони Литви, заявили в Альянсі.

Заступник генерального секретаря НАТО Роуз Гетемюллер перебуває з візитом в Україні. За даними штаб-квартири Альянсу, візит триватиме 12-13 квітня, передає Укрінформ.Очікується, що в Києві заступник генсека НАТО зустрінеться з віце-прем'єр-міністром з питань євроінтеграції Іванною Климпуш-Цинцадзе, главою МЗС Павлом Клімкіним, керівником Міносвіти Лілією Гриневич, заступником міністра оборони Анатолієм Петренком та іншими офіційними особами.Передбачається, що в п'ятницю, 13 квітня, заступник голови Альянсу виступить на Київському безпековому форумі.Також в українській столиці заплановано зустріч Гетемюллер з міністром оборони Литви Раймундасом Кароблісом.Раніше повідомлялося, що прифронтову Авдіївку (Донецька область) відвідав прем'єр-міністр Литви Саулюс Скверняліс.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp