Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На проблемному перехресті в Хусті вимкнуть світлофори

25 липня 2014 р., 18:24

Та зведуть кільцеву розв’язку.

Представники ДАІ, влада, автоперевізники та громадськість міста знайшли спільний знаменник щодо руху на перехресті вулиці Духновича. Днями в міській раді Хуста активно обговорювали рух транспортних засобів та пішоходів на перехресті біля Свято-Вознесенського собору в Хусті. Учасники «круглого столу» обговорили такі проблеми, як рух транспорту та затори в час-пік, не оминули і проблему з пішоходами, яким світлофор відводить на перехід вулиці лише сім секунд. Кожний з учасників зустрічі надавав свою пропозицію щодо ефективності роботи світлофора на перехресті. 

Начальник ВДАІ з обслуговування м.Хуст та Хустського району підполковник міліції Іван Ізай каже, що в Хусті є багато дорожніх проблем, серед яких і відсутність знаків, стихійна торгівля, а також хаотичне паркування транспортних засобів, тож він надав пропозицію встановлення світлофорів біля спецшколи для дітей з вадами слуху та центральної районної лікарні. Всі учасники зустрічі підтримали його одноголосно. Влада та представники громадськості дійшли до спільного знаменника, який на їхню думку покращить рух транспортних засобів. А це - вимкнути світлофори та створити кільцеву дорогу для руху транспорту за старою схемою, методом встановлення огорожі з ялинки для імітації «дорожнього кільця». Чи оправдає себе дорожній експеримент в Хусті, покаже час. 
Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp